Intensieve individuele sessie

We gaan de diepte in!

Dat wat in de weg zit om jezelf te ontdekken, te zijn en te voelen wordt blootgelegd!

Archeologie van je diepste zijn.
Je innerlijke kind krijgt erkenning. Dat wat je niet zag, je blind spots worden in het licht gezet waardoor jij je vrijer en lichter voelt!
Wie anders dan jij zelf kan dit doen?

 

Hier werk ik graag met de 3 belangrijke peilers.

Meditatie en voelmomenten, adem en bewustzijnstraining. Dat wat nodig is krijgt tijd en ruimte.

Hierdoor zak je dieper in jezelf. Je krijgt steeds meer voeling met jezelf. Transformatie.

Praktisch

Een intensieve individuele sessie kan:

Een halve dag

€ 300 excl btw

Een ganse dag

€ 600 excl btw

 

Vul het contactformulier onderaan in om je in te schrijven of je vragen te stellen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Lees hier hoe de intensieve individuele sessie beleefd wordt:

Karin schrijft:

Zittend in het park, voel ik me geheel blij en wil graag delen met jou. Ik ben nog aan het bekomen van de voormiddag. Er is iets met me, ik voel me anders. De sessie was intensief, in volledige interactie met mekaar, de hele voormiddag!

De ademmeditatie als startpunt om weg te zakken, je lichaam voelen, je gedachten eruit ademen, het ok vinden wat er is, wat je voelt, onder intensieve begeleiding, nog dieper. Tegelijkertijd de spontane respons van je lichaam ervaren, de moeheid die er was en de verkramping loslaten, tegelijkertijd openheid en ruimte binnenin je lichaam voelen….

Het tweede luik van deze sessie was een diepgaand gesprek over je gevoelens, je pijnpunten, je bekommernissen.

De tijd is ruim om hierin intens te voelen, te spreken en te ervaren.

Met een traan, een zucht, herkenning, erkenning jezelf de rijkdom geven te ontspitten. Intensief onder deskundige begeleiding, een ware aanrader, gewoon doen. De transformatie start meteen, je voelt het, het begrijpen komt later.

Anne is een weldaad naast je!

 

Lief schrijft:
 
Uniek! En kwaliteit! … natuurlijk werkt het …
Soms loop ik vast (deze keer letterlijk in mijn rug) en geraak ik er (net) niet bij of aan…
Licht en helderheid brengt deze intensieve individuele sessie! Quality-time van de hoogste kwaliteit, de bovenste plank.
Zwemmend in haar bijzondere kwaliteit, brengt Anne me met haar unieke begeleiding weer dichter bij mijn unieke zijn.
Er is alle nodige ruimte…. én focus, ah ja, het is mijn dag en ik mag het zelf doen.
In alle respect voor en aanvoelen van mijn manier van kijken, voelen en zijn, leidt Anne me langs mijn juiste poortje naar het grote geheel, waardoor ik mezelf weer heel en uniek kan beleven, ervaren. Ze laat me niet los, ‘t is absoluut veilig en comfortabel om dieper in mezelf te zakken. Als een babbel bij de thee voelt het aan, helemaal op maat van wat er op dat moment nodig is. Met de juiste vragen en verduidelijking, eerlijk, open en neutraal. Zij behoudt voortdurend de focus en zicht op het geheel. Ik verwelkom de inzichten en de vrede met wat er is. Ik voel hoe mijn lichaam, mijn rug ontspant. In alle rust volgt de integratie in mijn hele zijn, al mijn lichamen. Ik voel me ontspannen en liefdevol, omhuld door zachtheid en warmte. Door in deze hartverwarmende sessie opnieuw rustig de volle ruimte te mogen nemen, werd weer heel wat in beweging gezet. Ik stap bijna dansend buiten!
Hartelijk dank, Anne!
 

 

Annick schrijft:

Een dag bij Anne is als een groot onderhoud voor je ziel

De ademhalingsoefeningen zetten vanalles in beweging, de meditaties geven inzicht en de behandeling op haar tafel doet je energie (weer) stromen. En ja, zo’n sessie is intens, frustrerend en confronterend. Je zweeft en je valt diep. Maar Anne’s aanpak is kalm, stellig en no-nonsense. Je durft je openstellen en kijken naar wat er is. Als dat lukt, haal je op één dag jaren in. Je wordt sterker en wijzer.
Het blijft trouwens niet bij die ene dag: de sessie zindert ook de volgende dagen (en weken) nog na. Als je dat nieuwe bewustzijn blijft trainen door elke dag te ademen en te mediteren, verandert er vanalles. Blijvend. Ik denk dat we allemaal af en toe zo’n groot onderhoud nodig hebben.
Dus: bel haar maar.

Florianne schrijft:

Dankjewel Anne🥰

Deze intensieve training ga ik zeker aanbevelen ! 

Ik ervaar na deze sessie meer kracht en bewustzijn en ook vooral “Zin” om de systemen die ik nog vasthoud achter te laten . Ze horen bij mijn verleden . Vanaf nu geef ik adem, aandacht aan mijn Zijn, mijn blauwdruk.

Het feit dat je gedurende 3 uur liefdevol en persoonlijk coacht geeft een enorme rust en ontspanning. Er is geen tijdsdruk; er is ruimte om te Zijn in al zijn facetten:

De kwetsbaarheid, het verdriet, de diepe pijn kan erkend en doorvoeld worden. 

Jouw woorden zijn heel zuiver en duidelijk , hierdoor kan ik ermee aan de slag . 

Ik heb de sessie opgenomen en dit is zeker een aanrader, hierdoor dringt elk woord nog meer binnen. 

De sessie heeft me vrijheid gegeven om te kiezen voor mijn Zijn en ik kies nu om  mijn blauwdruk te voeden elke dag weer. Het aangeleerd gedrag is bewuster en dus kan ik die voelen en daarin zakken en dieper ontspannen. 

Mijn essentie roept en laat me weten wanneer ik eventjes niet online ben ❤️🌺🥰🙏🏻
Heel veel liefs en dank 🙏🏻 
Dikke knuffel 

Schrijf je in