Give yourself a break!

Op een berg in Umbrië. Tussen de olijfbomen. Gedragen door de puurheid van de natuur en de plek.
Daar wil ik je heel graag ontmoeten.
Jou begeleiden om te voelen wie jij bent, om te begrijpen wat er speelt in je leven.
Om dat wat met de paplepel ingegeven is terug te brengen tot jouw pure zijn.
Om je automatische piloot af te zetten, zodat het stil wordt in je hoofd.
Jouw grenzen verleggen, uitbreken, face to face met jezelf.
Bewust worden van de diepte van je zijn.
Moed voelen om authentiek te zijn!
Helder worden.
Je vreugde verder brengen.
Beyond belief!
Onbeschrijfelijke verbinding in jezelf.
Puur en vrij!

Lees hier hoe de intensieve personal training beleefd wordt:

Tine schreef:

Heel mijn lijf, alles in mij gaf aan dat het tijd was stil te staan. Ik had gekozen dat het ok was om te voelen maar ik werd zo overspoeld dat ik er meer mee mocht. Ik nam de tijd om voor de eerste keer echt te luisteren naar al de signalen…

Vanuit een groot verlangen naar vrijheid, een prangende vraag naar het terug willen voelen van mijn grondstroom kwam Anne haar 4-daagse traject in Italië op mijn pad.

Ik vond het spannend en begon te twijfelen ‘kan ik dit wel, heb ik hier nu voldoende energie voor,…’. Vanuit mijn kwetsbaarheid kwam mijn kracht om mij over te geven en vertrouwen dat het moment daar was.

Er was alle ruimte om aan te komen en te zijn, daar, bij jezelf…zo konden we er helemaal in duiken.

Alle stukjes die opkwamen mochten bekeken, gevoeld, erkend worden. Met volle aandacht kreeg alles zijn juiste plaats,orde en kwam er overzicht waardoor alles leek samen te vallen als een puzzel.

Er stroomde een natuurlijke richting, focus waarbij Anne volgde wat zich aandiende. Dit maakte dat het echt werkte en op mijn maat bewoog.

Alles vertrok en werd teruggebracht bij mezelf hierbij werd een grote onafhankelijkheid aangesproken die in je leeft. Dit alles zorgzaam ondersteund en begeleid maar vanuit je eigen verantwoordelijkheid.

Zo werd het een volledig en logisch proces waarin begrijpen, voelen, ontspannen, in beweging zetten maakte dat alles zich mocht integreren in heel mijn zijn. 

Ik mocht ervaren hoe ik dieper kon ontspannen en zakken en er terug energie vrij kwam.

Vanuit de rust kunnen de dingen weer helder worden. Vanuit het eren van al wat gevoeld diende te worden kwam er weer ruimte voor inspireren, mogelijkheid voor creëren en fantaseren.

Hoe vertrouwen en veiligheid bij jezelf je basis geeft om in het leven te staan en afstand te nemen waar nodig.

Er speelde een grote onrust en chaos bij me. Doorheen de 4daagse kon ik zien, echt vatten hoe oude patronen, overtuigingen me jaren ‘beschermd’ hebben. En hoe daarvan loskomen eerst verwarring geeft maar zorgt voor een bevrijding wanneer je deze steeds sneller gaat (h)erkennen. Ik kan mijn proces zien en er dankbaar voor zijn. Ik voel zin om mijn weg te gaan zonder beperkingen, steeds in mogelijkheid om te kiezen, geleid door mijn intuïtie. 

Ik neem graag mee op mijn pad en laat achter al wat ik niet meer nodig heb…:

Dat ik niet verwacht van de brandnetelsoep dat ze me zuiveren zal…
Dat het alle dagen zondag mag zijn…
It’s ok to be ok…
Het hoeft niet pijn te doen…
Tijd is relatief…
Je lijf weet wat het moet doen…
Hoe het soms maar dat is…
Het kan een spel worden als je je eigen spelregels leert kennen…
Dat de zon er altijd is…
Niets is wat het lijkt…
Alles mag smelten wanneer je ondergesneeuwd lijkt…

Dankbaar en vol uitdagingen ga ik tegemoet.

Veel liefs, Tine

Bjorn schreef:

Na meer dan 20jaar persoonlijke ontwikkeling, echt mijn waarheid voelen.
De 4 daagse intensieve personal training en meditatie in voelen diep in mezelf, los van welke interpretatie dan ook heeft mij in een diepe staat van (wel)zijn laten landen in mezelf, mijn waarheid. Dankbaar om vanuit het voelen in alle lagen van mijn fysiek en energie lichaam enorme ruimte en vrijheid te ervaren. Ik ben me sterk bewust geworden van de energie vanuit mijn oorsprong tot alle hoeken van het universum. Niet het weten maar het voelen brengt me in heel andere en steeds diepere dimensies van liefde schoonheid kracht en levensenergie. Ik hoef niks te doen dan enkel te voelen en ruimte te maken, te ademen. De universele zelfliefde stroomt dan vanzelf via mijn hele zijn mijn tempel binnen. Alle gedachten en pijn die gevoeld worden zijn ok, door deze te omarmen ipv weg te willen werken kan deze uit het niks vanuit gewoon zijn oplossen in de ruimte die ervoor gemaakt wordt.
Heel dankbaar voor deze unieke ervaring, op het juiste moment in de warmte van de schoot van een klein valleitje in Umbrië onder de eeuwenoude zomereiken. 
Dankje wel Anne voor de begeleiding in het voelen, I can feel and live it 

Bjorn Van Haver- CEO Elugie 

Praktisch

De prijs van deze intensieve training is 2100euro (excl BTW), inclusief verblijf.

Vul onderstaand formulier in en dan geef ik je graag meer informatie.

Meer info of wil je meedoen?